NUTRIBELL - Centro Médico Estético - Palma

Oferta / novedad

ELIMINACIÓN HONGOS 450€ ➡️ 69,95€

El làser de díode permet eliminar la micosi (fongs) a les ungles de les mans o dels peus i corregir diferents patologies de l'ungla com la onicomicosis, psoriasi unguial, èczema, leuconiquia, piquets unguial o onicorrexis.

Ara a Nutribell tenim aquest tractament amb un descompte excepcional del 84%. El tractament consta de 3 sessions en 1 mà o 1 peu.

Abans 

450€

Ara  

 

69,95€

Llueix peus i mans boniques aquest estiu!!!Per a tractaments de 2 mans o 2 peus consultar.

Demana cita al 971 71 69 35

* Oferta vàlida fins el  31 d'agost de 2018

 

El láser de diodo permite eliminar la micosis (hongos) en las uñas de las manos o de los pies y corregir diferentes patologías de la uña como la onicomicosis, psoriasis ungueal, eccema, leuconiquia, piqueteado ungueal u onicorrexis.

Ahora en Nutribell tenemos este tratamiento con un descuento excepcional del 84%. El tratamiento consta de 3 sesiones en 1 mano o 1 pie. 

Antes 

450€

Ahora  

 

69,95€

¡¡¡Luce pies y manos bonitas este verano!!!Para tratamientos de 2 manos o 2 pies consultar. 

Pide cita  al  971 71 69 35 

* Oferta válida hasta el 31 de agosto de 2018
Fotos: 
Localización: 
Características: 

Som un centre mèdic estètic amb més de 20 anys d'experiència en el sector. La Dra. Vázquez llicenciada i especialitzada en medicina estètica i el seu personal qualificat ofereixen un servei personalitzat i familiar. La primera consulta informativa és totalment gratuïta, oferim tractaments corporals, control nutricional, rejoveniment facial, rinomodelació, tractaments antiaging, liposucció assistida amb làser i molts mes tractaments sempre amb la tecnologia més avançada.

 

Somos un centro médico estético con mas de 20 años de experiencia en el sector. La Dra. Vázquez licenciada y especializada en medicina estética y su personal cualificado ofrecen un servicio personalizado y familiar. La primera consulta informativa es totalmente gratuita, ofrecemos tratamientos corporales, control nutricional, rejuvenecimiento facial, rinomodelación, tratamientos antiaging, liposucción asistida con láser y muchos más tratamientos siempre con la tecnología más avanzada.

 

 

Dirección: 
General Riera, 1 · 07003 Palma · Mallorca
Población: 
Palma
Teléfono: 
971 71 69 35
Comparte: 
SubcatServ: 
Peluqueria i estètica
Amb la col·laboració de l'Ajuntament