NUTRIBELL - Centro Médico Estético - Palma

Oferta / novetat

En Nutribell hem preparat un Bo Especial de Nadal, perquè el puguis regalar als teus éssers estimats o perquè t'ho regalis a tu mateixa.

El bo inclou:

  • Mesoteràpia facial amb vitamines i hialurònic
  • 4 sessions Indiba facial

Preu bo 269€

Demana cita al 971 71 69 35

* Oferta vàlida fins al 30 de desembre de 2018. Prèvia valoració en consulta. Un cop adquirit el bo té una caducitat d'un any.

 

En Nutribell hemos preparado un Bono Especial de Navidad, para que lo puedas regalar a tus seres queridos o para que te lo regales a ti misma.

El bono incluye: 

  • Mesoterapia facial con vitaminas e hialurónico
  • 4 sesiones Indiba facial

Precio bono 269€

Pide cita  al  971 71 69 35 

* Oferta válida hasta el 30 de diciembre de 2018. Previa valoración en consulta. Una vez adquirido el bono tiene una caducidad de un año.

 

Photos: 
Location: 
Features: 

Som un centre mèdic estètic amb més de 20 anys d'experiència en el sector. La Dra. Vázquez llicenciada i especialitzada en medicina estètica i el seu personal qualificat ofereixen un servei personalitzat i familiar. La primera consulta informativa és totalment gratuïta, oferim tractaments corporals, control nutricional, rejoveniment facial, rinomodelació, tractaments antiaging, liposucció assistida amb làser i molts mes tractaments sempre amb la tecnologia més avançada.

 

Somos un centro médico estético con mas de 20 años de experiencia en el sector. La Dra. Vázquez licenciada y especializada en medicina estética y su personal cualificado ofrecen un servicio personalizado y familiar. La primera consulta informativa es totalmente gratuita, ofrecemos tratamientos corporales, control nutricional, rejuvenecimiento facial, rinomodelación, tratamientos antiaging, liposucción asistida con láser y muchos más tratamientos siempre con la tecnología más avanzada.

 

 

Address: 
General Riera, 1 · 07003 Palma · Mallorca
City: 
Palma
Telephone: 
971 71 69 35
Share: 
SubcatServ: 
Peluqueria i estètica
Amb la col·laboració de l'Ajuntament