LINEA G - Zapatería infantil - Palma

Oferta / novetat

MERCEDITAS Y MANOLETINAS 33% DTO.

Català

Línea G tenim les mercedites i ballarines de colors amb un 33% de descompte, de la talla 20 a la talla 35.

Abans:           14,95
Ara:   9,95€

* Oferta vàlida fins a fi d'existències

Español

En Línea G tenemos las merceditas y manoletinas de colores con un 33% de descuento, de la talla 20 a la talla 35.

Antes: 14,95
Ahora:             9,95€

* Oferta válida hasta fin de existencias

 

Photos: 
Location: 
Features: 

Català

Calçat infantil i Complements de primera qualitat. A Palma de Mallorca des de 1985.

A Lineag trobaràs el que busques. Vestim els peus més exigents amb les millors marques nacionals i internacionals i la nostra pròpia. Seguint les últimes tendències i dissenys nous. Amb un servei d'atenció personalitzada i l'experiència que ens avala des de 1985.

Disposem de la talla 15 a la 42 en calçat clàssic i sport, i de la talla 6 mesos a la 14 anys en roba i bany. Ampli assortiment en complements de pèl Cuini. Combinem la teva roba amb una àmplia gamma de colors en mitjons i leotards Condor. Servei Premier Tax Free per a clients no comunitaris.

 

Español

Calzado infantil y Complementos de primera calidad. En Palma de Mallorca desde 1985.

En Lineag encontrarás lo que buscas. Vestimos los pies más exigentes con las mejores marcas nacionales e internacionales y la nuestra propia. Siguiendo las últimas tendencias y diseños novedosos. Con un servicio de atención personalizada y la experiencia que nos avala desde 1985.

Disponemos de la talla 15 a la 42 en calzado clásico y sport ,y de la talla 6 meses a la 14 años en ropa y baño. Amplio surtido en complementos de pelo Cuini. Combinamos tu ropa con una amplia gama de colores en calcetines y leotardos Condor. Servicio Premier Tax Free para clientes no comunitarios.

 

English

Children's shoes and Top quality accessories. In Palma de Mallorca since 1985.

In Lineag you will find what you are looking for. We wear the most demanding feet with the best national and international brands and our own. Following the latest trends and innovative designs. With a personalized service and the experience that guarantees us since 1985.

We have the size 15 to 42 in classic and sport shoes, and from size 6 months to 14 years in clothes and bath. Wide assortment of Cuini hair complements. We combine your clothing with a wide range of colors in Condor socks and tights. Premier Tax Free service for non-EU clients.

 

 

Address: 
C/ Sant Miquel, 47 · 07002 Palma · Mallorca,
City: 
Palma
Telephone: 
971727305
Share: 
SubcatComer: 
Calçat
Amb la col·laboració de l'Ajuntament